JBB-Pack B.V.

Sneak preview van het resultaat.

  Maatwerk service tafel t.b.v. de printer, zicht op de kasten wand.

Maatwerk service tafel t.b.v. de printer, zicht op de kasten wand.

  De begane rond kaal getrokken voor de grote verbouwing.

De begane rond kaal getrokken voor de grote verbouwing.

  Detail van de kastenwand op de 1e verdieping.

Detail van de kastenwand op de 1e verdieping.

  tekeningen van het ontwerp

tekeningen van het ontwerp

Voor het kantoorpand van JBB-Pack B.v. ben ik als projectarchitect verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen van een herinrichting binnen hun bestaande kantooromgeving in Maasdijk.

Eerst was de vraag alleen wat indelingsschetsen te maken en aan te geven waar ze maatwerkkasten kwijt konden, dit omdat ze eerder al een kast hadden laten maken door een interieurbouwer. Uiteindelijk heb ik een completer plan neergeld waarmeer maatwerk meubelen voor zijn ontworpen en waarbij ik voor een eenheid heb gezorgd.
Het opvallende aan het bestaande gebouw is dat er veel ramen aanwezig zijn met een verrijkend uitzicht. Mijn eerste aanzet was dan ook om zoveel mogelijk zichtlijnen te creëren.  Zo zijn er een aantal glas wanden toegevoegd. JBB-pack ontwerpt verpakking ‘s materialen voor de bloemen industrie. Ik heb een Studio ontworpen waar de ontwerpers van JBB-pack in het middelpunt staan. Dankzij de nieuwe zichtlijnen is er een dynamisch beeld ontstaan door het hele pand en hebben collega’s meer contact met elkaar.
Daarnaast zijn er veel maatwerkmeubels ontworpen om in de bestaande nissen te plaatsen, hierdoor is er een eenheid ontstaan in de gehele kantooromgeving. Op de 1e verdieping is een vergaderruimte omgetoverd tot een kantine met pantry en een lange eettafel voor 15 personen.