Theater Pepijn

Het Theater wordt in gefaseerd verbouwd, hieronder alvast wat foto's van de gerealiseerde werkzaamheden.

Het theater bevind zich op een zeer unieke plek in den Haag in een karakteristiek pand aan de nieuwe Schoolstraat. Het is een klein theater met een huiselijk gevoel en een geheel eigen karakter. Aan Studio Buijs is gevraagd of er een ontwerp gemaakt kan worden waarmee de uitstraling van het theater geoptimaliseerd wordt, zodat er een eenheid en rust ontstaat in het geheel.  Belangrijk hierbij is dat er wel plek moet zijn voor eigen inbreng maar dat er minder wordt uitgenodigd om te veel rommel en spullen overal neer te zetten.  De uitdaging van dit project zit hem erin dat Pepijn door de jaren heen door inbreng van vrijwilligers  en vrienden een eigen karakter heeft gekregen, welke absoluut behouden moet blijven. Daarnaast is er weinig budget beschikbaar.

Studio Buijs heeft een kleurplan en een indelingsplan neergelegd wat het Theater weer een frisse uitstraling zal geven. Daarnaast valt de entree van het theater niet goed genoeg op, ook hier is met weinig budget door Melanie een oplossing bedacht.

Dit project loopt nog steeds, Op dit moment wordt het Theater langzaam aan Haags Blauw geschilderd.

Foto’s volgen snel

studio-buijs-interieurarchitectuur-den-haag-interieurontwerp-theater-interieur

Sfeer collage & referentiebeelden

studio-buijs-interieurarchitectuur-den-haag-interieurontwerp-theater-interieur
studio-buijs-interieurarchitectuur-den-haag-interieurontwerp-theater-interieur
studio-buijs-interieurarchitectuur-den-haag-interieurontwerp-theater-interieur
studio-buijs-interieurarchitectuur-den-haag-interieurontwerp-theater-interieur
studio-buijs-interieurarchitectuur-den-haag-interieurontwerp-theater-interieur